Foglalási Feltételek Outlet Hotel Polgár

Book Hotel Polgár

Foglalási Feltételek

Fizetés hitelkártyával

Szállodánkban a következő típusú hitelkártyákkal fizethet: VISA, Maestro, MasterCard, American Express, OTP SZÉP-kártya, K&H SZÉP-kártya, VPay, JCB, UnionPay, Discover, Diners Club.

Be-és kijelentkezés

Bejelentkezés a szállodába: 14:00 órától.
Kijelentkezés a szállodából: 10:00 óráig.

Korai érkezés, késői távozás

Javasoljuk, hogy legalább egy nappal érkezését vagy távozását megelőzően, jelezze szállodánk recepcióján korai bejelentkezési vagy késői kijelentkezési igényét. A foglaltság függvényében recepciónk tájékoztatja Önt annak lehetőségéről.

Késői kijelentkezés 15:00-ig – 6 000 forint/szoba.

Késői kijelentekzés 18:00-ig – 8 000 forint/szoba.

Foglalás visszaigazolása, opciós határidő

Ajánlat kérés, érdeklődés esetében a szálloda 24 órán belül konkrét ajánlatot tesz, vagy írásban válaszol a megrendelőnek.

Amennyiben a megrendelő részéről nem érkezik visszajelzés vagy konkrét foglalási igény , a szálloda 48 órán át tartja a megadott ajánlatot (kiemelt időszakokban a szálloda fenntartja magának a jogot ezen időintervallum megváltoztatására). Ezt követően az ajánlat érvényét veszti.

Foglalás lemondása

A szállodai szobafoglalásának kötbérmentes lemondásához, a szállodát az érkezés előtt legalább 72 órával értesíteni kell. Amennyiben a foglalás törlésére későn kerül sor, úgy a szálloda szobánként egy éjszakai szállást terhel a vendég számlájára.

Gyermekkedvezmény

0-3 éves korig: a 3 évesnél fiatalabb gyermekek részére a szállás és étkezés ingyenes.

3-12 éves korig: a 3-12 év közötti gyermekek részére pótágy elhelyezése nélkül a szállás ingyenes, az étkezés díja 50%-ban fizetendő. A pótágy felár ellenében vehető igénybe (7.000.-HUF / éj / fő).

12 éves kortól: a 12 év feletti gyermekek részére a szállás pótágyon, felár ellenében vehető igénybe (7.000.-HUF/ éj /fő), az étkezés díja 100%-ban fizetendő.

Kisgyermekek részére kiságyat térítésmentesen biztosítunk.

Házikedvenc

A szállodába kisállat nem hozható be.